Urobte niečo pre svoje zdravie v Turčianskych Tepliciach

0
267

Starostlivosť o zdravie je dôležitá v každom veku. V mladosti sa nám síce môže zdať, že zdravie nám slúži a nič nás nebolí a tak máme tendenciu starostlivosť o zdravie zanedbávať, ale v neskoršom veku nás to môže dobehnúť.

Čaká vás luxus 

Preto nezaškodí občas urobiť pre svoje zdravie niečo naviac. Napríklad dopriať si výživnú termoterapiu a ďalšie procedúry počas kúpeľného pobytu v luxusnom 5 hviezdičkovom hoteli. Napríklad v Royal Palace Turčianske Teplice.

To, že ste v 5 hviezdičkovom hoteli, zistíte hneď, ako otvoríte dvere na vašej izbe. Bez ohľadu na to, či si vyberiete komfortnú izbu, alebo priestranný apartmán, čaká vás priam kráľovské ubytovanie.

Ani samotné procedúry ničím nezaostávajú za luxusom, ktorý vás čaká na izbe. Všetko bude na rovnakej úrovni, aby ste si vychutnali luxusnú starostlivosť. Vaše telo sa vám za takýto pobyt rozhodne poďakuje.

A tiež dávka zdravia 

Pobyt v kúpeľoch je prospešný sám o sebe. Veď každému prospeje, keď si dá na niekoľko dní oddych od povinností všedných dní a zbaví sa tak stresu a iných negatívnych faktorov, ktoré na nás denne vplývajú.

Samozrejme, do kúpeľov sa chodí hlavne kvôli uvoľňujúcej vodoliečbe, pri ktorej sa využívajú liečivé účinky minerálnej vody. Ani kúpele v Turčianskych Tepliciach v tomto nie sú výnimkou. Liečivé pramene v tunajších kúpeľoch majú dokázateľne širokospektrálne liečivé účinky vďaka vysokému obsahu minerálnych látok.

To však nie je všetko. Nelieči sa tu len vodou z liečivých prameňov a inými štandardnými procedúrami, ale aj zlatom. Aj zlato má totiž pozitívny vplyv na ľudský organizmus. Zlato lieči a tiež aj skrášľuje. Veď aj krásna Kleopatra si udržiavala žiarivú a jemnú pleť práve vďaka zlatým plátkom.

Zdroj obrázka:

Autor: Zoltan / Stock.adobe.com